Siirry pääsisältöön

Valoa, viihtyisyyttä ja tunnelmaa Cariitin ratkaisuilla


Cariitti on perheyritys, joka haluaa tuoda kaikkiin tiloihin valoa ja viihtyisyyttä. Valikoimaan kuuluvat monipuoliset valaistusratkaisut ja kotimaisena puusepäntyönä valmistetut saunan lauteet sekä pukuhuonekalusteet. Cariitilla on vuosikymmenten kokemus valaisinvalmistuksesta, ja vuonna 2018 valikoima laajeni TAIVE-saunamallistolla. "Olemme rakentaneet Espoon Suomenojalla sijaitsevaan myymäläämme näyttelytilat, joissa asiakkaat pääsevät tutustumaan sekä erilaisiin valaistusratkaisuihin että saunamallistoon. Samoissa tiloissa työskentelevät myös 17 työntekijäämme. Asiantunteva henkilökuntamme tarjoaa jokaiselle asiakkaalle yksilöllistä palvelua" kertoo tuotepäällikkö Sari Liitsola.


Sari Liitsola jatkaa: "Periaatteemme on aina ollut, että valaistuksessa ei ole kyse vain valon määrästä, vaan myös tunnelman luomisesta. Siksi oli luonteva askel tuoda markkinoille saunamallisto, joka on kehitetty samalla tausta-ajatuksella. Emme tarjoa vain lauteita, vaan autamme asiakkaitamme rakentamaan viihtyisän ja harmonisen tilan, jossa sekä silmä että mieli lepäävät". 


Cariitin arvoihin kuuluvat kotimaisuus, jatkuvuus ja ympäristöystävällisyys. "Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealuokkaisia tuotteita, jotka kestävät aikaa sekä laatunsa että ajattoman muotoilunsa puolesta", toteaa Sari Liitsola.


Kommentit